29-07-06

Vakantie!

We hebben nu al 10 dagen vakantie in eigen land.
De zon die alle dagen schijnt, ook al is het te warm, geeft daarbij nog eens een extra vakantiesfeer.

Het is heerlijk, om 's morgens niet te weten wat we vandaag gaan doen.
De verrassingen die dan komen zijn des te leuker.
Zoals vorige week een overwachte tocht over het water in een bootje.
Onze vakantie was fantastisch ingezet en we zitten nog steeds in die heerlijke vakantiesfeer.

Afgelopen woensdag met de nacht van Peer, hadden we leuke mensen op bezoek, vandaar dat ik geen tijd had om een wielerverslag op de blog te plaatsen, deze dag was omgevlogen en bij het afscheid van ons bezoek, zong Sergio nog een slaapliedje;-)

Donderdagmiddag zijn we naar het zandsculpturenfestival in Lommel gaan kijken. Prachtig om te zien. Echt kunstwerk. Heb er foto's genomen, die ik in de volgende blog ga plaatsen, maar moet ze eerst nog verkleinen, want anders kunnen ze niet in de post.

En gisteren zijn we eens in het buitenland geweest, naar Nederland.
Daar was het even warm als hier. En toen we tegen de avond naar huis reden zaten we in een spontane carwash. Gemakkelijk toch....onze auto ging meteen proper de garage in;-)

Ze hadden in het midden van de week al eens regen voorspelt, maar het bleef hier droog. Donderdag regende het een beetje, maar dat waren druppels, heel weinig, je moest bij wijze van spreken springen om zo'n druppel te kunnen vangen.

Maar die douch van gisteren, was meer dan welkom en nu...nu schijnt de zon al weer en blijven wij nog steeds in die heerlijke vakantiesfeer.

 

Vakantiegroetjes van Marian.

Gepost door m@ri@n in blogpraatjes

De commentaren zijn gesloten.