03-03-06

Wat hield mij deze morgen van het werk.

Dat kan ook wel eens de computer zijnKnipoog, maar vandaag was dit een pas getrouwd koppeltje.
 
Ze kwamen een fotoreportage maken…waarschijnlijk als herinnering voor later om aan hun toekomstige kinderen en kleinkinderen te laten zien.
 
Ik keek toevallig door het raam en zag een groen keverke (volkswagen) aan komen rijden. Omdat ik die dingen niet zoveel rond zie rijden hier in de omgeving, dacht ik… eens effe opletten waar dat naar toe gaat. Ze parkeerden vlakbij de kiosk en er stapte een glunderend bruidspaar uit. Hij in een sjiek maatpak en zij in een schitterend roomkleurige bruidsjurk.Een stukje verder…stapte een fotograaf uit een auto met een super digitaal fototoestel. Eerst gingen ze naar die kiosk…waar het koppel…van de fotograaf allerlei toeren moest uithalen, om hen zo goed mogelijk in beeld te kunnen krijgen. Ze hebben zelfs op de kiosk de weense wals gedanst. Toen moest het keverke eraan geloven en terwijl het bruidje frivool van de kiosk naar het keverke toe stapte…gleed de sleep van het kleed door de sneeuw.Bruidje moest achter op de koffer van de kever gaan liggen en hij moest zijn hals wagen om haar in een moeilijke houding een kus te geven. Het was balanceren van zou hij vallen of de kever in deuken, omdat het in mijn ogen maar halsbrekende toeren waren. Alléé die foto was dan uiteindelijk gemaakt…nu bij de deur van de bestuurder.Deur werd open gezwaaid en ik dacht…. seffens de deur uit het scharnier, want bruidje moest tegen de deur hangen en hij moest haar nog eens kussen ook. Dus met volle gewicht tegen die deur.Even later keken ze allebei onze richting uit en hij begon te zwaaien, ik dacht is dat naar mij.Maar blijkbaar moest hij omhoog kijken en met zijn arm onze richting wijzen van de fotograaf, terwijl zijn bruid hem verliefd aan keek.  Van al dat wijzen moe, ging hij achter het stuur zitten…met zijn benen uit de auto.Bruidje moest op zijn schoot zitten. Zo zijn er ook nog een paar portretjes gemaakt. Hij bleef in de auto zitten, toen het bruidje naar de passagierzijde van de kever liep, ze nam een dikke winter jas en trok die aan.Hij stapte nog eens uit en kwam in een paar passen naar haar toe en hield galant de portier voor haar open, terwijl ze de auto in stapte. Hij ging weer terug achter het stuur en ze reden samen in het kevertje weg, achtervolgd door de fotograaf (paparazzi;-) 

Eigenlijk zou ik hier vanavond nog een straf verhaal komen vertellen over parkeren voor onze deur, maar dat zal voor morgen zijn, want ik ben nog bezig omdat op papier te zetten.

Gepost door m@ri@n in blogpraatjes

De commentaren zijn gesloten.