07-02-06

Wervingsreserves

Eindelijk nog eens tot op mijn blog geraakt.

Gisteren verdween onze vrije dag als sneeuw voor de zon, dacht ik ’s avonds nog wat te gaan bloggen….maar de telefoon ging…. iemand in de buurt vroeg of we hem even uit de nood konden helpen op zijn computer.

Dat even is uitgelopen tot ruim een paar uur.

 

Vandaag kregen we bezoek en voordat je het weet is de dag voorbij.

Deze avond na het eten heb ik een tijdje in ons virtueel hofke gezeten, omdat ik daar ook graag een beetje wilde prutsen en veranderen…..kijk ik net op de klok… is het al bijna bedtijd.

 

 

Ondertussen komen hier…… in mijn virtueel huizeke, allemaal vriendelijke bezoekers…waar ik ook eens een kijkje zou willen gaan nemen….maar dat komt er niet van.

Bedankt lieve mensen…dat jullie aan mij denken en even hier jullie neus laten zien…en het vriendelijk woordje dat vaak wordt achter gelaten. DANKJEWEL!

 

 

Nu zat ik zo te prakki-denken….eigenlijk zou ik wervingsreserves moeten hebben die af en toe voor me inspringen.

Eentje die m’n gasten af en toe met een vriendelijk woordje ontvangt…een tegenbezoekje gaat brengen enz. enz.

 

Ik heb al het geluk dat er vorig jaar rond deze tijd een secretaresse zich deed aanmelden, die voor mij mooie bloemstukken maakt met een beschrijving erbij en die ik zomaar in ons hofke mag plakken.

En zeker niet vergeten haar heerlijke bak en kookrecepten.

Theresa bedankt…voor het vele typwerk.

 

Zo dat wilde ik even kwijt….want ik wilde mijn secretaresse toch ook even in de bloemekes zetten. Ik doe dat wel eens achter de schermen…maar ik maak er vandaag maar op mijn eigen manier een secretaressedag van.

 

 

Gepost door m@ri@n in blogpraatjes

De commentaren zijn gesloten.